17 syyskuun

Lainojen yhdistäminen vertailu

Velkojen yhdistelylaina on ollut monien veloista eroon pyrkivien kuluttajien valintastrategia.

Verkkolainanantajat, jotkin pankit ja luotto-osuuskunnat tarjoavat velkojen vakauttamislainoja. Jos olet oikeutettu lainaan, lainanantaja tallettaa lainan pankkitilillesi, ja sinä käytät rahat velkojen maksuun. Jotkin lainanantajat lähettävät lainan tuotot suoraan velkojillesi, jolloin säästyt tältä vaiheelta.

Lainojen yhdistäminen vertailu

Kun päätät, yhdistätkö velkasi uudella lainalla vai pidätkö ne erillään, vertaile kunkin vaihtoehdon kustannuksia. Sinun on punnittava maksuja suhteessa korkovähennyksiin tai muihin etuihin, joita velkojen yhdistäminen yhteen maksuaikatauluun useiden maksuaikataulujen sijaan tuo mukanaan.

Vaihtuva vakiokorko (SVR) tarkoittaa, että korot voivat nousta – ja äkkiä.

Yhdistelylainan korko on usein vakiokoron tasoa yleisempi. Kuitenkin, jos muutat lainasi osaksi sen oletetaan muuttuvan yleensä soveltuvaksi valitun vaihtuvan koron puitteissa ja tämän lainan todellinen vuosikorko saattaa poiketa lainojen erilaisuuden takia olennaisesti vakioehtoisen sopimuksen perustuvasta korosta.

Yhdistelylainojen todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko (todellinen vuosikorko) on lainan aiheuttamat kustannukset, jotka seuraavat maksujen ja pääoman lyhennysten yhteydessä. Se ilmaisee paremmin kuin tilastovirheet, millaisia kustannuksia sinulle aiheutuu rahoitusasiasta ja muuttaa esitettyjä eroja vertailtavien sopimusten vesittymisestä todellisiin maksuihin.

Todellisen vuosikoron avulla voitsuojautua lainanantajalta, joka ei kerro sinulle todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko on kaikkein pätevin tapa verrata erilaisia yhdistelylainoja, mutta usein se on muihin vertailuperusteisiin nähden hankalasti saatavilla.

Todellinen vuosikorko ilmeneekin esitetyissä lainaehdoissa tai alkuperäislainakirjeessä ja voi olla myös muunnettuesimerkiksi muuttamaan ABS-velkojen takaisinmaksua kuukausivaatimukseksi.

Yhdistelylainalla pystyt hoitamaan useampia maksamattomia lainoja yhdellä lainasumman tai vakuutena olevien varojen puitteissa. Yleensä, jos sinulla on työttömyys-, avioero- tai lastenhoitojakso taikka tapaturma, sairausvakuutukset voivat rahoittaa velkasi. Lainojen yhdistysvoi myös auttaa sinua vapautumaan kalliista vuosikoroista ja minimoimaan maksukulut.

Yhteenveto

Yhdistämällä useita lainoja korkeampaan yksittäiseen lainaan, sinun ei tarvitse hoitaa useampaa erillistä maksutiliä. Pidennettyjen takaisinmaksuaikojen ajaksi voit sopimalla jopa siirtää osan velkasaldostasi uuteen pankkitilillesi voisi tehdä suunnitellusti sijoitustapidempään maksaaksesi lainan pois ja kilpailla alhaisemmilla koroilla.

​Kirjoittajasta

vakuudetonyrityslaina.com

​Finannssialalla vuodesta 1997

​Saatat myös pitää seuraavista:

Paras yhdistelylaina

Mikä on järjestelylaina

Kulutusluottojen yhdistäminen

​Jätä viesti

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!