17 syyskuun

Paras yhdistelylaina

Yhdistelylainaa etsiessäsi on tärkeää vertailla eri tuotetarjoajia. Useat tekijät voivat vaikuttaa siihen, kuinka paljon päädyt maksamaan korkoja ja maksuja, kuten laina-aika (paras asema), todellinen vuosikorko, mahdolliset ennakkomaksut ja ennenaikaisen takaisinmaksun maksut.

Mikä on paras velkojen yhdistelylaina?

Ota tämä huomioon, kun valitset velkojen yhdistelylainaa:

Pääoman maksu

Lainan kokonaissumma voi olla erilainen, joten vertaa lainoja. Ensimmäinen asia pitäisi olla kokonaislaina ja toiseksi aina vertailla todellista vuosikorkoa. Olipa laina miten pieni tai suuri hyvänsä, sinun on maksettava joku summa rahaa. Toisin sanoen on tehtävä lopullinen alustava laskelma ennen hakemuksen jättöä ja varmista, että tämä laina on todella edullinen.

Korkomarginaali

Laina-aika voi vaihdella melkoisesti. Jos sinulla on pitkä laina-aika (esim. 10 vuotta), mutta todellinen vuosikorko on korkea, se ei ole hyvä asia. Tietenkin pidemmän laina-ajan ja alhaisten korkojen takana myös tulee olla tarkkaan tutkittava takaisinmaksun määrä etukäteen sen varmistamiseksi, ettet ole rasitettuliikaa. Erityisesti, jos sinulla on vaikeuksia maksamaan lainaasi takaisin heti laina-ajan päättyessä, se ei ole hyvä idea liittyä pitkittynyt ”lykättyyn” lainan sivuston (jossa et voi maksaa ensin korkeita korkoja) ja enemmän kuin vuodessa odottavat korot.

Huomio erilaistet lyhennykset

Laina-ajasta riippuen muutaman prosentin lyhyempi talletus voijohtaa jopa 80% lopulliseen ennenaikaisen takaisinmaksuerään. Miten? Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon se on.

Ennenaikaista takaisinmaksua on ehdottomasti kiinnittää huomiota erityisesti pienet velat ja lainojen summat alleviivattuna. Joskus lyhennysten mukana voimassa olevan joissakin tapauksissa ei ehkä parannettu tilannetta, mutta usein se vaatisikorkeampia korkoja, jotka tietysti voivat nostaa lopullinen takaisinmaksu.

Laina-aika

Jos sinulla on täysin tietoinen takaisinmaksusta (ei väliä mitä muuta), ja olet valmis maksamaan sen heti rahoissa, älä kiinnitä huomiota irtisanomisaikaan. Uskomattoman usein pienet lainat ovat yksinkertaisesti ”pitkittynyt” sivustoa, jossa et voi irtisanoaasiakkaat, jotka asuvat asianmukaisesti saadakseen alhaisemmat korot.

​Kirjoittajasta

vakuudetonyrityslaina.com

​Finannssialalla vuodesta 1997

​Saatat myös pitää seuraavista:

Lainojen yhdistäminen vertailu

Mikä on järjestelylaina

Kulutusluottojen yhdistäminen

​Jätä viesti

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!