​​​​Yhdistä lainat Nordea

Nordea on yksi suosituimmista pankeista ja moni kysyykin sieltä tarjousta yhdistelylainalle. Ennen kuin haet lainojen yhdistämistä suoraan Nordeasta, niin kilpailuta kaikki pankit ja rahoituslaitokset helposti yhdellä hakemuksella.

Valitse alta palvelu ja kilpailuta Nordea sekä 30 muuta pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella!

Jotta voit yhdistää kaikki korkeakorkoiset velkasi yhdeksi hallittavaksi lainaksi, tarvitset seuraavat tiedot:

– Luettelokaikista veloistasi ja luottolimiiteistä

– Korkotiedot ja maksuerät sekä kuukausi, jolloin niiden pitäisi olla pankissasi

– Maksuhäiriömerkinnän voimassaolon poissaoloajat

Kun hallitset kaikkia nykyisiä velkojiasi, sinulla on mahdollisuus saada uutta lainaa. Lue paketti tarkasti ja pyydä apua, jos et ymmilssyt miten soveltavia ehtoja ja menettelyvaatimuksia.

Koska konsolidointilaina on suurin yhdistävä velkasi, sinun tulee maksaa se ehdottomasti ajallaan ja kaikkien muiden lainojen voimassaoloaikana. Jos olet usein myöhässä eräpäivien kanssa, älä hae konsolidoitua lainaa.

Nordea yhdistelylainat

Nordea yhdistelylainat on tarkoitettu lainoille, jotka ovat saaneet maksuhäiriömerkinnän. Jotta sinulla on mahdollisuus hakea yhdistelylainaa asiasta huolimatta, soveltavien ehtojen kohdan 2.2.4 toiseksi momentiksi on määritelty muun muassa seuraava: ”Todistus siitä, että kaikki Nordea Pankin hallussa olevat velat ovat maksussaan (mukaan lukien alkuperäisellä tavalla jamyöhemmin) tai että maksuhäiriöt on poistettu.”

Määritä ensin, onko sinulla hyvä luottotietohistoria. Tarkista tämä tarkistamalla luottotietoistasi, onko sinulla maksamatta jääneitä maksuja tai maksuhäiriöitä. Yritä sitten maksaa velkasi kokonaan ja ajallaan, ennen kuin haet konsolidointilainaa.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page